Приурочили пам’яті Героїв Небесної Сотні

24 Лютого, 2018 / Спорт / Відповісти

17 лютого у Нижньоберезівській ЗОШ І–II ст. відбувся турнір з міні-футболу, приурочений пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цього дня до спортивного залу приїхали шість команд Коломийського, Печеніжинського та Березівського деканатів.

Із вітальними словами до присутніх у залі звернулися протосинкел Коломийської єпархії о. Роман Кіцелюк, декан Берегівський о. Ігор Полюк, завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Михайло Мельничук і депутат районної ради Володимир Кавацюк.

Капітани команд підняли синьо-жовтий стяг у супроводі Державного Гімну. Тихо звучала молитва за світлі душі героїв, які віддали своє життя, захищаючи українську державність. Після молитви діти Березівського деканату нагадали всім присутнім про буремні події, які відбувалися на Майдані.

Спортивні змагання тривали упродовж дня і були безкомпромісними. У підсумку переможцем став ФК Печеніжинського деканату із с. Солова, друге і третє місця вибороли ФК Березівського деканату (с. Нижній Березів) і ФК Печеніжинського деканату із с.Рунгури відповідно.

Переможці та призери змагань отримали грамоти, медалі та пам’ятні відзнаки, а згодом для всіх юних футболістів організували «солодкий» стіл.

Турнір з міні-футболу, приурочений пам’яті Героїв Небесної Сотні, організовано з благословення єпарха Коломийського Василія (Івасюка), за сприяння декана Березівського о. Ігоря Полюка, сектору у справах молоді та спорту Косівської РДА та Нижньоберезівської ЗОШ I-II ст.

За сприяння в організації турніру та плідну співпрацю подячними грамотами Коломийської єпархії УГКЦ нагороджені в.о. директора Нижньоберезівської ЗОШ I-II ст. Марія Дрогомирецька, завідувач сектору у справах молоді та спорту РДА Михайло Мельничук, вчитель фізичної культури Нижньоберезівської ЗОШ І-ІІ ст. Іван Рижук.

Сектор у справах молоді та спорту РДА.

«Гуцульський край», №8, 23.02.2018 року

Share