1 Вересня в Баня-Березівській школі

11 Вересня, 2009 / Школа / Відповісти

Перший дзвоник

1 Вересня – День знань.  Новий навчальний рік для кожного з нас – це цілий рік нових відкриттів, цікавих знайомств і незабутніх вражень.  

На подвір’ї Баня-Березівської школи урочисто відзначили День знань. На святковій лінійці були присутні учні, вчителі, батьки та гості. Учні 9 класу стояли сумно, знаючи, що це останній навчальний рік у Баня-Березівській школі. А першокласники раділи, бо вони тільки ступають на першу сходинку навчання.

Цього року в 1 класі 12 учнів. На Першому дзвонику вони були по святковому одягнені в шкільну форму, в дівчаток білосніжні бантики.

Лінійка розпочалась із Гімну України, привітанням із початком навчального року директора школи (Томащук Ігор Миколайович), вітанням завуча (Веселовська Юлія Іванівна), благословінням священика, а також було надане слово батькам та першій вчительці. Вони побажали гарного навчального року, щоб учні були активними, кмітливими і наполегливими, щоб пізнавали світ, розвивалися та щоб здійснювались всі задуми на майбутнє.

Потім виступили першокласники. Вони читали різноманітні віршики про школу, про уроки, про вчителів. Співали пісні. Їм допомагала їхня перша вчителька Ліда Іванівна Томич.

Пролунав перший дзвоник і всі зайшли до класів на перший урок. Кожний класний керівник провів урок на тему “Іван Мазепа -гетьман України”.

Share