Традиційне свято

Благословенне дитинство… Немає таких, хто б його не пам’ятав. Навіть у наш час важкої буденності, нестабільності найочікуванішим є святий Миколай.

В Середньоберезівській З.ОШ I-III ступенів вже традицією є відзначення свята Миколая в першому класі. У святково прибраному класі під керівництвом вчительки Л. М. Клим’юк першокласники читали свої листи-прохання та молитви до Святого. Любов Михайлівна на святі вдало використала їх. Вчителька музики Ганна Василівна Гнатищак підібрала веселі пісні про святого Миколая. Учні розіграли інсценізацію казки «Дружба і труд — поруч ідуть». До присутніх звернувся отець-декан Роман Шкабрій, який розповів присутнім про життя Миколая і вручив подарунки дітям від Святого. Дитячі очі сяяли радістю, адже святий Миколай не забув про них. На святі панувала чарівна атмосфера.

На закінчення свята директор школи В.І.Ігнатюк щиро подякував отцю-декану Роману, вчительці Л.М. Клим’юк, учням та їхнім батькам за підготовку до свята. Побажав усім присутнім, щоб святий Миколай дарував усім здоров’я, сили, щастя і кожного взяв під свою опіку.

Продовжилося свято в актовій залі школи учнями 2-6 класів під керівництвом педагога-організатора Марії Степанівни Геник.

Діти у віршованій формі розповіли про дитинство і життя святого Миколая, як він допомагав бідним людям. Учні проявили себе і у сценічній майстерності, піснях під керівництвом вчителя музики Г.В. Гнатищак

Схвальну оцінку цьому виступу дала заступник директора з виховної роботи Марія Дмитрівна Симчич.

За дорученням батьків завідувачка шкільної бібліотеки М. Дручків.

Share