Світ не без добрих людей

21 Вересня, 2018 / Селяни / Відповісти

Батьківський, учнівський, вчительський та адміністративний колектив Середньоберезівської ЗОШ І-ІІІ ступенів висловлюють щиру подяку депутатові Косівської районної ради, члену організації політичної партії Конгрес Українських Націоналістів Ковалю Юрієві Миколайовичу.

Юрій Миколайович — щирий патріот Батьківщини та своєї справи, громадський активіст і просто хороша людина. Всі справи, які він береться вирішувати, завжди знаходять позитивне завершення.

Батьківський комітет учнів 1 класу 2017–2018 н.р. минулого навчального року, звернувся до пана Юрія з проханням допомогти у придбанні 16 комплектів учнівських парт з регулюванням висоти і функцією «антисколіоз» та нової шкільної дошки, на якій чітко було б видно навчальний матеріал, оскільки деякі дітки мали серйозні проблеми зі здоров’ям. Юрій Миколайович поставився до вирішення питання дуже серйозно і посприяв у виділенні коштів з бюджету районної ради. У процесі перерахунку коштів і замовлення парт виникало багато додаткових запитань, які пан Юрій охоче допомагав вирішувати не тільки у телефонному режимі, а й відклавши всі справи, самостійно клопотався про пришвидшення цього процесу.

Врешті-решт, наші діточки, будучи вже другокласниками розпочали новий навчальний рік з новенькою магнітною шкільною дошкою та набором нових навчальних таблиць, а з 17 вересня — за новенькими партами, які не тільки створили образ ідеального класного приміщення, а й допоможуть нашим діткам зберегти здоров’я та правильну осанку.

Ще раз щиро дякуємо, Юрію Миколайовичу, за Ваше невичерпне бажання допомогти тим, хто цього потребує. Нехай Господь Бог допомагає Вам в особистому житті і на ниві такої потрібної громадської діяльності та благословить кожну розпочату Вами справу!

З повагою — батьки та класний керівник учнів 2-го класу Середньоберезівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Share