Косівська районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають з 90-річчям від дня народження отця Петра Лютого з Баня-Березова!

23 Березня, 2012 / Селяни / Відповісти

Шануємо Вашу довголітню працю, яка принесла Вам, а у Вашій особі Вашим духовним дітям, плодючі зерна Христової науки. І хоча зараз Ви знаходитеся на покої, але Вас завжди пам’ятали і буде пам’ятати вірна паства, в душі якої  Ви засівали безсмертне і спасаюче  Боже слово Христової науки.

Ваш організаторський і священичий досвід, порядність, наполеглива воля творити добро людям є прикладом для наслідування.

Бажаємо, щоб життєвий шлях зміцнювався добрим здоров’ям, а велич Карпатських гір додавала  Вам наснаги,  Божого благословення Вам на многії і благії  літа!

Share

Одна відповідь у “Косівська районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають з 90-річчям від дня народження отця Петра Лютого з Баня-Березова!”

Коментарі

  1. Людмила

    Щиро вдячні Косівській районній дежавній адміністрації та районній раді за чудові слова у адрес нашого мудрого св’ященника, люблячого батька трьох дітей, щедрого дідуся восьми внуків і семи правнуків. Щастя, здоров’я вашим родинам і всім добрим людям.